Wat doet 11.11.11?

11.11.11 is de koepel van internationale solidariteit en wil uitbuiting de wereld uit. Iedereen heeft recht op een menswaardig bestaan. Om echt iets te veranderen moeten macht en middelen eerlijker worden verdeeld. 11.11.11 richt haar blik op de wereld en stelt het huidige systeem in vraag.

Hoe doet 11.11.11 dat?

Een rechtvaardige wereld voor mens en natuur kan als we samen druk zetten. 11.11.11 brengt mensen, groepen en organisaties bijeen om die verandering waar te maken. Want samen staan we sterker dan alleen.

Elk jaar gaan duizenden vrijwilligers in heel Vlaanderen op pad om geld in te zamelen. Tegelijkertijd voeren wij campagne en mengen we ons in het debat, zodat er blijvend iets kan veranderen. Internationaal zetten we partnerschappen op met mensen die leven in moeilijke omstandigheden, maar voluit gaan voor beter.

Als koepel bundelen we de krachten van tientallen lidorganisaties, honderden burgerinitiatieven en duizenden vrijwilligers. Op die manier wordt onze stem luider, ook aan tafel bij politici.

Het is ons niet om noodhulp te doen. Wij zijn geen eerste hulp bij rampen, maar bouwen aan de vooruitgang op lange termijn.

 

Naar de website van 11.11.11
Onze 42 leden